Önéletrajz keresése
Az önéletrajz keresési funkció segítségével könnyedén megtalálhatja a legmegfelelőbb jelölteket.Keresési feltételek beállítása

Kattintson a További keresési feltételek gombra, ha szűkíteni szeretné a találati listát.Keresési beállítások szerkesztése
Elmentett keresések
Ugyanazokat a kereséseket futtatja minden alkalommal? Ha szeretné könnyebben kezelni ismétlődő kereséseit, hozzon létre egy új elmentett keresést! Az elmentett keresések keresési feltételeket tárolnak, így amikor azokat újra lefuttatja, mindig az aktuális önéletrajzokból fog állni a találati lista.
Keresések mentése
Önéletrajzok feltöltési dátuma
Itt állíhatja be, hogy mely dátumtartományon belül létrehozott (ill. Módosított) önéletrajzok kiváncsi.
Kulcsszavas keresés
A kulcsszavak olyan szavak, mondatok, kifejezések, melyekkel pozíciónevekre, tapasztalatokra, cégnevekre kereshet rá. Az önéletrajzokban a keresett kulcsszavakat pirossal emeljük ki.

Ne használjon városneveket, földrajzi helyeket a kulcsszó mezőben, Ha olyan jelölteket keres, akik egy adott városban laknak, vagy ott szeretnének dolgozni, akkor használja a földrajzi hely mezők egyikét.Ha a találati lista nem megfelelő, próbáljon meg más kulcsszavakkal keresni.

AND Ha két kulcsszó közé az AND operátort teszi, akkor a találati listában szereplő önéletrajzok mindkét kulcsszavat tartalmazni fogják.
Az AND használatával csökkentheti a találatok számát.
Ha két kulcsszót szóközzel választ el, a rendszer azt AND-nek fogja tekinteni.
OR Ha két kulcsszó közé az OR operátort teszi, akkor a találati listában szereplő önéletrajzok a kulcsszavak valamelyikét fogják tartalmazni.

Akkor használja, az OR operátort, ha ugyanazt a kifejezést több módon is megadhattak az álláskeresők. (pl. sales OR értékesítő).
Az OR használatával növelheti a találatok számát.
AND NOT Ha két kulcsszó közé az AND NOT operátort teszi, akkor a találati listában szereplő önéletrajzok nem fogják tartalmazni a második kulcsszót.
Az AND NOT használatával kizárhat bizonyos önéletrajzokat a keresésből.
" " Az idézőjel egy pontos kifejezést határoz meg. Bármilyen kifejezést beírhat az idézőjelek közé, ha azt szeretné, hogy az adott kifejezés pontosan úgy jelenjen meg, ahogy azt beírta.
Idézőjelek használatával csökkentheti a találatok számát.
( ) Kulcsszavak körül használva a zárójel kulcsszó alcsoportokat választ el. Akkor használjon zárójelet, ha több kulcsszót kombinál egyetlen karakterláncon belül.
A zárójelek használata (általában) csökkenti a találatok számát.
* Ha a * (Shift + 8) karaktert használja egy törzsszó után, a keresés olyan eredményeket ad, amelyek a címben vagy leírásban tartalmazzák ennek a törzsszónak valamilyen változatát.
Akkor használja, a * operátort, ha ugyanazt a kifejezést több módon is megadhattak az álláskeresők. (pl. értékesítés, értékesítő: értékesít*)
Kulcsszavak között használva a NEAR lehetővé teszi, hogy egymáshoz közel, bármilyen sorrendben lévő kifejezések között keressen. Minél közelebb vannak, a dokumentum annál előrébb jelenik meg a listában.
További keresési feltételek
Kereshet azon adatoknak alapján, amelyeket az álláskeresők az önéletrajz feltöltése, vagy a profiljuk kitöltése során adnak meg.
Legutóbbi munkáltató
Ha olyan jelölteket keres, akik egy adott cégnél hasonló tapasztalatokra tehettek szert, mint amit a kínált állásnál szükség van, akkor használja ezt a keresési feltételt. A bizalmasan kezelt önéletrajzok nem vesznek részt a Vállalat neve keresőmezőre vonatkozó keresésben.
Legutóbbi pozíciónév
Az aktuális/legutóbbi pozíciónevek között kereshet ezzel az opcióval. Akkor használja ezt a mezőt, ha nem szeretne azokkal a jelöltekkel foglalkozni, akik évekkel ezelött dolgoztak az adott pozícióban.
Legutóbbi állásleírás
Ez a keresés lehetővé teszi azoknak az álláskeresőknek a kiválasztását, akik a kívánt szakmai jártasság, minősítés stb. tekintetében a legfrissebb tapasztalatokkal rendelkeznek.
Elvégzett iskolák
Ez a keresés az önéletrajzokban megadott iskolákra vonatkozik.
Munkavállalási engedély
Jelölje be a Munkavállalási engedély négyzetet, és a keresési eredmények csak azokat az álláskeresőket tartalmazzák, akik a meghatározott országokra érvényes munkavállalási engedéllyel rendelkeznek.
Keresés földrajzi hely szerint
Keresés a kijelölt helyeken
Keresési lehetőségei attól függnek, hogy milyen önéletrajzi adatbázis hozzáférést vásárolt. Az Összes régió kiválasztásával az összes álláskereső között kereshet, azokból az önéletrajzi adatbázisokból, amelyekhez hozzáférése van.
Munkahajlandóság
Ha be van jelölve a Beleértve azon álláskeresőket, akik bármelyik kiválasztott földrajzi helyen hajlandóak dolgozni jelölőnégyzet, akkor nem cask az adott helyen élő jelöltek között kereshet, hanem azok között is, akik szeretnének ott dolgozni.

Keresés irányítószám alapján
Ezzel a lehetőséggel az összes álláskeresőt megtalálhatja, akik a kiválasztott irányítószám valahány kilometers körzetében található. Kattintson az irányítószám helykereső linkre, hogy hozzáférjen az USPS irányítószám helykereső eszközhöz, amivel kereshet város és állam alapján.
Oktatás
  • Érettségi: Gimnáziumi vagy szakközépsikolai érettségi letétele.
  • OKJ-s oklevél: Az Országos Képzési Jegyzékben szereplő államilag elismert vizsga letétele.
  • Szakközépiskola: Szakközépiskola elvégzése és ezzel szakma megszerzése
  • Felsőfokú tanulmányok (diploma nélkül): Főiskolán, egyetemen tanul, de még nem végzett.
  • Felsőfokú szakképzés: Érettségi utáni, általában 2 éves szakképzés elvégzése
  • Főiskolai vagy BSC diploma: A 2004 előtti rendszerben főiskolai diplomának hívták, a bolognai típusú oktatási rendszerben BSC diplomának nevezik. Szaktól függően 6-8 félév alatt lehet megszerezni.
  • Egyetemi vagy MSC diploma: A 2004 előtti rendszerben egyetemi diplomának felelt meg, a mostani rendszerben a BSC diplomára épülő további 2 éves képzés.
  • Doktori (phd) fokozat: Az egyetemi vagy MSC diploma után szerezhető doktori iskola elvégzésével
  • Vezetői (MBA) diploma: MBA képzésen szerezhető, aminek előfeltétele a diploma.
Megjegyzés: A keresés csak az önéletrajzban ezzel a végzettséggel rendelkező álláskeresőket adja eredményűl, a magasabb végzettségűeket nem.
Karrierszint
Válassza ki a megfelelő karrierszintet a listából. Ha egyiket sem választja ki, az összes karrierszintet tartalmazni fogja a keresés. Legfeljebb öt karrierszintre szűrhet.
Munkarend
A Teljes munkaidős, Részmunkaidős vagy Napidíjas választása esetén az ilyen státuszt kereső munkavállalókat adja eredményül a keresés. Válassza ki az összes megfelelőt.
Állástípusok
Az Alkalmazott, Diákmunka, Megbízási szerződés / Projektmunka / Kölcsönzött vagy Szezonális / Alkalmi munka választása esetén az ilyen típusú munkát kereső munkavállalók jelennek meg a találati listában. Válassza ki a megfelelőt.
Iparágak, Kategóriák
Válassza ki a listából kívánt iparágakat, kategóriákat. Ha nem választ ki semmit, akkor az összes kategória szerepelni fog a keresésben.